A speditőr idegen szó, jelentése szállítmányozó, fuvarozó. A Speditőr cégek fuvarozással és szállítmányozással foglalkozó vállalkozások.

A Szinker Srl. speditőr cég fuvarozással és áruszállítással, valamint raktározással segíti ügyfeleit. A logisztika teljes folyamatában részt veszünk, így 360 fokos szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. Ezek a szolgáltatások a következőkre terjednek ki:

  • Előkészítés
  • Tanácsadás ügyfeleknek
  • Technológia biztosítása
  • Géppark karbantartása
  • Fizikai anyagmozgatás
  • Adminisztráció

Speditőr cégek feladatai

Az említett lista egy szubjektív szempontrendszer. A Szinker Srl-nél úgy véljük, hogy ezen feladatok elvégzése szolgálja legjobban az ügyfeleinket. Elképzelhető ugyanakkor, hogy más speditőr cégek szolgáltatásai eltérnek.

Előkészítés: Az előkészítés során felvesszük a megrendelést és az ügyfelekkel egyeztetve megtervezzük az optimális felvételi, lerakási pontot, optimális szállítási időt és időzítést, valamint a legelőnyösebb útvonalat. Az előkészítés a folyamat egyik legfontosabb eleme, ugyanis nagyon sok múlik azon, hogy milyen útvonalon és milyen időzítéssel történik a szállítmányozás. Nemzetközi fuvarozás és áruszállítás esetében különösen alaposan utána kell járni a díjköteles útszakaszoknak, kamionközlekedést korlátozó hatósági előírásoknak, továbbá a munkaidőre vonatkozó szabályok betartásának.

Speditőr cégek szervezés ábra

Tanácsadás: A Szinker Srl-nél a szolgáltatás során meghallgatjuk az ügyféligényeket, majd megtervezzük a lehető leghatékonyabb szállítási módszert. Igyekszünk nem csak egy lenni a sok speditőr cég közül, hanem támogató vállalkozásként, stratégiai partnerként fellépni. Ügyfeleink éppen emiatt szívesen vonnak be minket a logisztikai tervezés feladatok során is a munkába.

Technológia biztosítása: manapság egyre komolyabban támaszkodnak a professzionális speditőr cégek a 21. századi technológia nyújtotta előnyökre. Adatalapú GPS útvonaltervező rendszerekkel, automatizált ügyféltámogató CRM és Support szoftverekkel, innovatív vállalatirányítási programokkal tesszük gyorsabbá és olcsóbbá a szolgáltatásainkat. A nemzetközi szállítmányozás jövője számtalan érdekes lehetőséget biztosít a speditőr cégeknek.

Géppark karbantartása: a legnehezebb feladatot korábban a géppark karbantartása jelentette a speditőr cégeknek. Manapság is nagyon komoly hatósági elvárásoknak, valamint ügyféligényeknek kell megfelelni ahhoz, hogy jó minőségű gépparkot biztosítsunk. A rendszeres és tervezett ellenőrzéseknek, valamint a Mercedes kamionokból álló modern flottának köszönhetően a Szinker Srl. manapság rendkívül magas színvonalú gépparkot tud fenntartani.

Fizikai anyagmozgatás: az anyagmozgatás teszi ki a speditőr cégek munkájának legnagyobb részét. Ez az a folyamat, amikor eljuttatjuk ügyfeleink szállítmányait a megfelelő célállomásra. Szerencsére képzett és elhivatott sofőr munkatársainknak köszönhetően a fizikai anyagmozgatást profin és rutinosan végezzük.

Adminisztráció: a szállítmányozás során számtalan hatósági előírást kell betartani. Különösen nagy adminisztrációt igényel a nemzetközi fuvarozás. Speditőr cégként ezeket az előírásokat teljesítjük mind a hatóságok, mind az ügyfeleink felé. Tudjuk, hogy a precíz adminisztráció előfeltétele a hosszú távú bizalmi együttműködéseknek, ezért sose vesszük fél vállról ezeket a feladatokat se.

speditőr cégek adminisztráció

 

Felkeltette érdeklődését a Szinker Srl?

Kérjen ajánlatot speditőr szolgáltatásra!