A MEYER&MEYER multinacionális cégcsoport 1800 munkavállalóval rendelkezik több mint 60 országban. A cég elsősorban divat és ruházat üzletág logisztikai területén végez szolgáltatásokat immár több mint száz éve.

A Sostmeier cég raktározással és logisztikával foglalkozik: 1927-es alapításuk óta bizonyították ügyfeleik és partnereik felé megbízhatóságukat, így mára több mint 1000 munkavállalóval rendelkeznek.

fuvarozás referencia szinker srl

A Carpathian Transport Line GMBH a gyors és költséghatékony logisztikai megoldásokat állítja üzlete középpontjába. A cég a Szinker Srl. segítségével szolgáltja ki Romániában és külföldön üzleti partnereit.

A céget Hans Bierschneider alapította 1927-ben Münchenben. A cég elsősorban textilipari logisztikával, raktározással, vámügyintézéssel és árubiztosítási szolgáltatásokkal foglalkozik. Örömünkre szolgál, hogy cégük üzleti sikereiben mi is segíthetünk.

áruszállítás referencia szinker

Az 1994-es alapítású cég széles választékban kínál tömörfa és MDF bútorokat. A családi vállalkozás a magas minőségnek köszönhetően immár az Európai Unió teljes területén értékesíti termékeit, elsődleges célpiaca Francisország, Belgium, Hollandia, Németország és Olaszország.