Szabó Hunor, igazgató

Mit jelent a Szinker?

Szabó International Keresztúr

Szinker Srl. Bemutatkozás

Így kezdődött

A Szinker International Logistics egy igazi családi vállalkozás: édesapám, Szabó Dénes alapította 1994-ben egy Avia teherautóval, majd kitartó munka eredményével fokozatosan növekedett a cég megrendelőinek száma. A kezdeti időkben ő vezette a járművet, így bejárta egész Európát. Később sikerült felvenni az első alkalmazottat és megvásárolni az első Mercedes teherautót. 2001-ben már 7 autóval és számos munkatárssal rendelkezett a családi cég. A Mercedes teherautók rendkívül megbízhatónak bizonyultak, így azóta is kizárólag ezt a márkát használjuk. A vállalkozás vezetése 2007-ben szállt apáról fiúra, ekkor vettem át a szervezési feladatokat. Időközben öcsém, Szabó Zsolt is beszállt a vállalkozásba, de édesapám is aktívan segít a járművek karbantartásával és szervizelésével jelenleg is.

Itt tartunk most

A cég jelenleg 30 saját tulajdonú teherautóval és kamionnal rendelkezik, azonban a szám folyamatosan bővül. Jelenleg 40 alkalmazottat foglalkoztatunk és fejlesztések segítségével növeljük a szolgáltatások színvonalát. Sikeresen megszereztük az ISO 9001 tanúsítványt, valamint a cég arculatának modernizálása is folyamatban van.

Jövőkép

Továbbra is mi szeretnénk lenni az a pontos, megbízható logisztikai partner, amilyennek megismerhettek minket ügyfeleink. A szolgáltatásainkat fejleszteni akarjuk, azonban nem célunk nagyvállalattá fejlődni. Hiszünk a jó személyes kapcsolatokban, a kölcsönösen előnyös együttműködésekben. Számunkra a legfontosabb, hogy megőrizzük ezeket az értékeket és folytassuk a bizalmi együttműködést ügyfeleinkkel. A munkatársainknak kiszámítható, fejlődést ígérő karriert nyújtunk: fontos számunkra, hogy érezzék a megbecsülést és büszkék legyenek arra, hogy a Szinker csapatot erősítik.

Szabó Hunor Dénes